ABOUT

Ben jij ook klaar met nationalistische mainstream media die hun “objectieve" kijk geven op wat er in de wereld omgaat? 
Luister dan nu!!!

Wie zijn wij?


Wij zijn een team van vrienden uit allerlei landen met verschillende achtergronden, die de passie delen om de verscheidene verhalen van de dingen die we meemaken vast te leggen. De naam “No Borders TV” duidt erop, dat wij onszelf niet willen laten beperken door ons land van herkomst of de plaats waar we wonen, maar dat wij onszelf zien als wereldburgers. Het is ons doel een eerlijke bron van informatie te zijn. En wij vinden dat een “media platform” zich niet moet conformeren aan de gangbare propaganda.
Wij zijn dichters, fotografen, videomakers, verhalen-vertellers en bovenal avonturiers. 
Wij zijn non-mainstream en een non-profit organisatie. Met het weinige geld dat we te besteden hebben, bekostigen we onze apparatuur en reiskosten voor onze uiteenlopende projecten.

Wat nu? 


Nu is het tijd om uit te groeien tot een team die constant videos, foto’s, blogs etc. uploadt.
Ons doel is simpelweg een betrouwbare bron van informatie te worden. 
Op den duur hopen we zo een grote en gevarieerde verzameling van projecten op te bouwen, gemaakt door deelnemers van over de hele wereld. 

Ons project


Tot nu zijn de thema’s voor onze projecten gevarieerd geweest, hoofdzakelijk geïnspireerd door de underground cultuur. We hebben films gemaakt over communes, sociale en politieke zaken, protesten en free party’s maar ook artistieke films. 

-Wij hebben hulp nodig! 
Voor nu hebben wij nog weinig materiaal, maar ons doel is om zo veel mogelijk te verzamelen. 
Ondertussen kan jij ons helpen op verschillende manieren. 

-Wat we nodig hebben: 
Interessante verhalen
Sommigen van ons gaan reizen en onderweg zullen zij verschillende verhalen gaan vastleggen .
Maar soms is het vinden van die verhalen niet makkelijk. 
Daarom vragen wij iedereen om z'n ervaringen te delen. Als wij tijdens onze reis in jouw buurt zijn, willen we met alle plezier naar jou luisteren en jouw verhaal of ideeën over locaties vastleggen. 
Als je in de gelegenheid bent om contact met ons te leggen, over een interessante documentaire of rapportage, gaan wij kijken of het mogelijk is jou te bezoeken, waar je ook bent. 
Wij zullen zorgen dat al het materiaal geëdit wordt tot de hoge standaard, die wij willen hanteren, en jouw verhaal presenteren op die manier dat jij daar achter staat. Jouw privacy en vrijheid in de keuze van wat je wel of niet geplaatst wilt hebben, is voor ons erg belangrijk en zullen wij dat ook zeker mee laten wegen.

-Materiaal
Wij hebben natuurlijk nooit genoeg materiaal en zijn altijd in voor een goed nieuw project. 
Wij zullen regelmatig onze lopende projecten posten op verschillende social media. 
Ben jij of ken jij iemand die videos heeft, die nuttig kunnen zijn voor onze projecten, laat het ons dan graag weten. 
Zoals we al eerder benoemd hebben, zijn wij een non-profit organisatie en hebben geen budget om te betalen voor videos. Hoe dan ook, als jij materiaal aan ons wilt geven, zijn wij wel bereid om jouw naam (of hoe jij genoemd wilt worden) te vermelden. 

-Mensen
Ons project is het creëren van een wereldwijd team van mensen die graag hun kennis willen verspreiden over de wereld. Als jij geïnteresseerd bent om ons te helpen, op wat voor manier dan ook, neem dan contact met ons op!
Artiesten, fotografen, reporters en verhalen-vertellers zijn welkom om hun werk te presenteren. Dit kan door kunstwerken op te sturen, artikelen, blogs en foto’s. Deze zullen wij dan online zetten op onze social media. 
In de toekomst gaan wij ook ons eigen blog openen, waarop ook jij informatie kan delen.  
Videomakers zijn het meest nodig. Als jij al iets interessants hebt liggen dat je wilt delen, laat het ons weten. Zo niet, pak je camera en ga erop uit!  
We mogen blij zijn dat we vandaag de dag zo snel wereldwijd dingen met elkaar kunnen delen en verspreiden. Laten we daar gebruik van maken!

Information is key


Join the Media Revolution.

No Borders TV

Production

  • Instagram - Grigio Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle