Mission Morocco

          Pt.1

The last month has been a great adventure full of new emotions and friends, here are some of the best photos we have managed to take during this firt period of time.

Mission Morocco Pt.2

The second part of photos from this amazing journey in this incredible country that is Morocco! In two years time we will return.

Freekuency After-Movie

This years Freekuency has been amazing. Thanks to all the performers, musicians, artists and spectators. See you next time, till then take a look at the After-Movie

 
 

Over ons

02

Wie zijn wij?

 

Wij zijn een team van vrienden uit allerlei landen met verschillende achtergronden, die de passie delen om de verscheidene verhalen van de dingen die we meemaken vast te leggen. De naam “No Borders TV” duidt erop, dat wij onszelf niet willen laten beperken door ons land van herkomst of de plaats waar we wonen, maar dat wij onszelf zien als wereldburgers. Het is ons doel een eerlijke bron van informatie te zijn. En wij vinden dat een “media platform” zich niet moet conformeren aan de gangbare propaganda.
Wij zijn dichters, fotografen, videomakers, verhalen-vertellers en bovenal avonturiers. 
Wij zijn non-mainstream en een non-profit organisatie. Met het weinige geld dat we te besteden hebben, bekostigen we onze apparatuur en reiskosten voor onze uiteenlopende projecten.

 

Living on the road: Pako

July 15, 2019

Living on the Road: Matthieu

July 6, 2018

1/8
Please reload

De bedoeling van ons project is het creëren van een team van mensen wiens doel het verspreiden van kennis wereldwijd is. Als jij geïnteresseerd bent op welke manier dan ook om ons te helpen, neem dan contact met ons op.

  • Instagram - Grigio Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle